Poljoprivrednice Kolubarskog Okruga

 

Udruženje Poljoprivrednice Kolubarskog okruga je nastalo kao deo projekta „Ekonomsko osnaživanje žena u poljoprivredi“ koji implementira Žensko udruženje kolubarskog okruga uz podršku Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women).

Udruženje okuplja 120 vlasnica ili nositeljki poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije Valjeva, Uba, Lajkovca, Mionice, Ljiga i Osečine, i njegova misija je osnaživanje žena u poljoprivredi sa teritorije Kolubarskog okruga kroz zajedničko zastupanje interesa. Jedan od načina njihovog osnaživanja je i umrežavanje i ekonomsko jačanje, što se postiže i  kroz onlajn prodavnicu na kojoj možete direktno poručiti njihove proizvode i time doprineti održivosti  120 porodica koje poljoprivrednice svojim radom izdržavaju.

„Ekonomsko osnaživanje žena u poljoprivredi“ je deo projekta  „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“ koji sprovodi Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) koji je finansiran od strane Evropske unije.

Da li želite da
nam se pridružite?

Ništa vas ne košta da pokušate.
Naučićemo vas kako da iskoristite ŽUKO platformu.

Pridruži se ženskoj poljoprivrednoj platformi

I pronađi svoje saradnike u poljoprivredi!

Platforma je podržana od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravanost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) kao deo projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravanosti” koji se finansira iz sredstava Evropske unije

Veb-prodavnicu izradio esamurai.net