U emisiji lazarevačke GEM televizije ispred Ženskog udruženja kolubarskog okruga gostovale su Ivana Sinđelić i Katarina Ranković i tom prilikom najavile nove projekte koje će ŽUKO sprovoditi u narednom periodu.

Ivana Sinđelić je najavila početak projekta „Nula tolerancije na nasilje u mom komšiluku“ koji će se sprovoditi u periodu od jula do decembra 2021. godine na teritoriji Lazarevca, a koji je podržan od strane Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda. Cilj projekta je informisanje stanovništva o oblicima nasilja, načinima i procedurama prijavljivanja nasilja nad ženama i devojčicama. Kroz projekat će se promovisati postojeći servisi koji su u službi prevencije i procesuiranja nasilja.

Katarina Ranković je u emisiji najavila i projekat „Bioskop na otvorenom“ koji je podržan od strane Saveta za kulturu Veća Gradske opštine Lazarevac. Tokom letnjih meseci u Velikim Crljenima ispred kancelarija ŽUKO-a na otvorenom biće emitovani filmovi namenjeni svim starosnim grupama stanovništva.

Pratite nas da biste videli najave i repertoar bioskopa u narednom periodu!

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *