Podgorski prirodni pomoćnici

Dragi korisnici i vi bliski prirodi i vi koji tek naslućujete njene darove, evo nekoliko rečenica o preparatima koje nudim:

Družeći se sa biljkama naučila sam  puno mudrosti o životu uopšte. One su živa bića koja žive u skladu sa Bogom.

Oblicima, bojama, ukusima, mirisima, načinima preživljavanja pokazuju nam recepte za sklad.

Mestima na kojima rastu (vlaga, kamen, osunčane livade, pesak, ivica šume, itd.) takođe nam pokazuju kako da ih upotrebimo kao pomoćnike u svakodnevnom životu.

Svaku fizičku bolest prati određeno emotivno i mentalno stanje i obrnuto, svako negativno stanje duše i uma, ako traje dugo, vodi u fizičku bolest. Zato je otklanjanje  blokada duše prva stepenica ka ozdravljenju!

Dužna sam svima vama pojasniti razloge zašto pre svih biljnih pomoćnika predlažem BAHOVE KAPI. Neki  od vas su čitali, a za one koji nisu to je metoda lečenja emotivnih i mentalnih blokada. Pre više od 70 godina Dr Edvard Bah, Englez, imunolog i homeopata, pronašao je u prirodi rešenje za svoju tešku dijagnozu i ostavio je nama u nasledstvo.

Na jednostavan i  prirodan način izdvojio je 39 esencija od cvetova biljaka koje rešavaju bes, netoleranciju, nesigurnost, brigu, strahove, prevelike uticaje, teško navikavanje, hronični umor, preteranu  krivicu,  posesivnost, ljubomoru, paniku, šok, tugu, histeriju, opsesiju, preteranu brigu o čistoći, gubitak koncentracije, očaj, traume, itd. Sva ova stanja našeg uma i duše  nas ometaju da budemo najbolja verzija sebe.

Potpuno su neškodljive. Bebe, trudnice i dojilje bez ikakvih kontraindikacija mogu ih koristiti.

Nije potrebno verovati u njihovo dejstvo jer se daju i osobi u nesvesti.

Moj zadatak, kao Bahovog praktičara, je da kroz razgovor utvrdim  koje blokade Vas muče.

Kombinacijom esencija (najviše 7) zajedno pratimo tok oporavka.  

Zašto Bahove kapi? Prirodne, jednostavna upotreba, neškodljive, najnežniji način da vam duša procveta!


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pridruži se ženskoj poljoprivrednoj platformi

I pronađi svoje saradnike u poljoprivredi!

Platforma je podržana od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravanost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) kao deo projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravanosti” koji se finansira iz sredstava Evropske unije

Veb-prodavnicu izradio esamurai.net