Moji

Proizvodi

Adresa

14253 Osečina, Kolubarski okrug

Kako predstaviti prirodu pretočenu i oblikovanu na moj način? Biljni svet je jedan tajanstveni svet prepun mudrosti...

Jedna potpuno savršena priča o životu i načinima opstanka. Kako se ta mudrost prenosi na nas? Korišćenjem biljaka kroz preparate. Znate li da biljke međusobno komuniciraju? Da, postoje naučni dokazi o tome da koren biljke šalje signale drugim biljkama. Informacije o svemu što je bitno za opstanak. Iste te informacije prenose i nama i uče nas nežno i blago kako da popravimo kvalitet svog življenja.

Bahove cvetne esencije su namenjene izgradnji emocionalne inteligencije, a ja kao Bahov praktičar sam tu da otkrijem, uz vašu pomoć, sve blokade i uzroke blokada koje narušavaju odnose sa okruženjem i sa samim sobom. Kao travar tu sam da popravim fizičke smetnje sa preparatima od bilja iz Podgorine. Trave koje rastu slobodno, na čistom vazduhu, u divljini, pod snegom, kišom i suncem, naučile su me tajnama opstanka. Pretočila sam ih u preparate koji su potpuno prirodni. 

+381695237120

Pridruži se ženskoj poljoprivrednoj platformi

I pronađi svoje saradnike u poljoprivredi!

Platforma je podržana od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravanost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) kao deo projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravanosti” koji se finansira iz sredstava Evropske unije

Veb-prodavnicu izradio esamurai.net